Örserums Brunn

Upptäck en mästare på konferens!

En konferensupplevelse utöver det vanliga

Är man på konferens med sina kollegor så är målet att man ska ha kul, trivas och allt ska vara enkelt. Precis detta fick vi när vi var på vår konferens på Örserums Brunns konferens! Lägg därtill god mat och dryck som ett plus, vi kunde inte bli mer nöjda.

Hotellet vi besökte var beläget utanför Gränna och Jönköping, och hade nära till en vacker sjö där man kunde bada och njuta av. Vi hade också naturen precis utanför dörren, vilket gjorde att vi kunde slappna av under hela vistelsen. De gjorde allt för att vi skulle känna oss som hemma, och man märkte att de var hängivna till sina gäster och besökare på hotellet.

Underbar mat och dryck

Inte nog med att hotellet var mysigt och trevligt, de hade även en underbar samling av mat och dryck som vi fick ta del av. Vi fick välja bland ett par olika rätter på menyn, som alla var supergoda och nyttiga, vilket var viktigt för vår konferens. Vi fick dessutom testa på ölen som de själva bryggt i sitt bryggeri – den var riktigt god och det var en upplevelse utöver vad vi hade tänkt oss. Det är inte många hotell och konferensanläggningar som har sitt eget bryggeri, riktigt häftigt!

Vi kan varmt rekommendera Örserums Gästgifveri för alla som ska på konferens eller bara vill ha en avkopplade vistelse på ett mysigt hotell.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *